logo
28/03
27/03
26/03
25/03
24/03
2 ...

Львівський музей історії релігії запрошує на майстер-класи, присвячені 300-річчю від народження Григорія Сковороди

25-01-2023 21:481696

Львівський музей історії релігії запрошує на майстер-класи, присвячені 300-річчю від народження Григорія Сковороди
Фото: ЛОВА

26 січня художники Львівського музею історії релігії Оксана Гірняк і Лідія Григель проведуть майстер-клас із виготовлення книжки-записника «Неспійманий світом» (підготовлений з нагоди відзначення 300-річчя від дня народження видатного філософа Григорія Сковороди).

Про це повідомляє пресслужба ЛОВА.

Учасники отримають палітурку, одна сторона якої має унікальний папір ручної роботи, зроблений у техніці ебру (малювання на воді) і чотири зошити – складені у певному порядку аркуші паперу.

27 січня дорослих учасників майстер-класу «Мій Ангел» чекає найзагадковіша техніка живопису – зворотній живопис на склі. На цей захід запрошують і дітей, яким запропонують намалювати свого ангелика. Згодом, перед цим зображенням дитина зможе промовляти перші молитви: «Ангелику мій, охоронцю мій…».

За допомогою майстринь присутні зможуть комплектувати свою особисту книжку-записник і занотовувати вислови, афоризми, пов’язані із Сковородою, або ж свої думки, цікаві моменти. Книжка-записник, зроблена своїми руками, стане також оригінальним подарунком для друзів і близьких оригінальним подарунком.

Майстер-класи розпочнуться о 15 годині. Тривалість 1,5 – 2 години.

Підготував Володимир Піняжко, Leopolis.news