logo
28/03
27/03
26/03
25/03
22/03
2 ...

Червоноградському наркоторговцю повідомили про підозру в збуті «амфетаміну» та «метадону»

26-01-2023 18:471482

Червоноградському наркоторговцю повідомили про підозру в збуті «амфетаміну» та «метадону»
Фото: поліція Львівської області

Зловмисника викрили оперативники кримінальної поліції спільно з слідчими та співробітниками інших підрозділів Червоноградського районного відділу поліції, за процесуального керівництва Червоноградської окружної прокуратури.

Про це повідомляє відділ комунікації поліції Львівської області.

Правоохоронці задокументували кілька фактів реалізації 37-річним зловмисником, який раніше вже притягувався до кримінальної відповідальності за крадіжки, наркотичних речовин мешканцям Червоноградського району та 25 січня затримали його в порядку ст.208 Кримінального процесуального кодексу України безпосередньо після реалізації ним «амфетаміну» черговому «клієнту».

Сьогодні, 26 січня, слідчі повідомили зловмиснику про підозру у вчиненні кримінальних правопорушень, передбачених ч.1, ч.2 ст.307 (Незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення, пересилання чи збут наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів) Кримінального кодексу України. Максимальне покарання, що загрожує підозрюваному - позбавлення волі на строк до десяти років з конфіскацією майна.

Досудове розслідування триває, правоохоронці клопотатимуть про обрання підозрюваному запобіжного заходу – тримання під вартою.

Підготувала Ольга Балух, Leopolis.news