logo
16/04
15/04
2 ...

Стрийська міськрада оголосила тендер на друкування матеріалів на 195 тис. грн

29-01-2023 17:431074

Стрийська міськрада оголосила тендер на друкування матеріалів на 195 тис. грн
Фото: ілюстративне

Виконавчий комітет Стрийської міської ради оголосив тендер на закупівлю послуги з друкування матеріалів в місцевій пресі. Оголошена вартість предмета закупівлі становить 195 тисяч гривень.

Оголошення про це розміщено на офіційному майданчику публічних закупівель.

Всебічне і об’єктивне інформування населення про основні напрямки роботи органів місцевого самоврядування здійснюється шляхом розміщення інформаційних матеріалів, підготовлених на замовлення виконавчого комітету Стрийської міської ради.

Для надання послуг з висвітлення діяльності Замовника друкованим засобом масової інформації (далі ЗМІ) в останнього має бути:

-         Сфера розповсюдження: місцева (територіальна громада Стрийської міської ради);

-         Мова видання: українська;

        - Періодичність видання: не менше 4 раз на місяць;

-         Спосіб розповсюдження: за передплатою та у роздріб (обов’язково на території Стрийської територіальної громади).

Обсяг надання  послуги становить 35 455 см²  друкованої площі.  Обсяг надання послуг може бути змінений в залежності від фактичної потреби замовника в оприлюдненні інформації, опублікування актів органів та посадових осіб місцевого самоврядування (нормативно-правових та індивідуально-правових актів).

Матеріали публікуються кеглем, зручним для читання та використання у роботі. Виконавець розміщує матеріали, надані для публікації замовником, на будь-яких сторінці. Інформаційні матеріали з висвітлення окремих аспектів діяльності органів місцевого самоврядування включають:

-         Опублікування актів органів та посадових осіб місцевого самоврядування (нормативно-правових та індивідуально-правових актів);

-         Опублікування статистичних даних про соціально-економічний розвиток міста, звітів про виконання актів органів місцевого самоврядування та їх посадових осіб;

-         Опублікування проектів регуляторних актів, повідомлення про оприлюднення, аналіз регуляторного впливу та інші документи;

-         Опублікування інформації про аукціони, оголошення, конкурси та іншої актуальної інформації;

-         Поширення офіційних повідомлень органів місцевого самоврядування та їх посадових осіб;

-         Створення та публікація офіційних, святкових матеріалів з нагоди визначних подій та дат, інші матеріали.

Стартуватиме аукціон 6 лютого 2023 року. Строк надання послуг: до 31 грудня 2023 року включно.

Ольга Коцупей, для Leopolis.news