logo
28/03
27/03
2 ...

«Укрзалізниця» отримала премію European Railway Award

02-02-2023 10:12814

 «Укрзалізниця» отримала премію European Railway Award
Фото: Укрзалізниці

«Укрзалізниця» отримала Європейську залізничну премію 2023, якою щороку, починаючи з 2007, нагороджують залізничні компанії Європи за внесок в розвиток залізничного транспорту.

Про це повідомили в Укрзалізниці.

Як зазначили на сайті European Railway Award, цього року премію отримає саме «Укрзалізниця» - за те, що стала дорогою життя для мільйонів українців після початку повномасштабного вторгнення, і за забезпечення регулярного курсування поїздів навіть в небезпечних умовах.

«Ця премія - відзнака кожного працівника Укрзалізниці і всіх суміжних підприємств. Кожного з тих, хто від 24 лютого минулого року евакуював пасажирів, доставляв гуманітарну допомогу, керував локомотивами, лагодив інфраструктуру, підвозив пальне, дрова, вугілля, ремонтував рухомий склад, підтримував пасажирів на вокзалах і просто сумлінно виконував свою роботу. 

Вклад кожного залізничника дозволив Укрзалізниці зробити неможливе - зберегти залізничне сполучення в країні у воєнний час, продовжити розвиток послуг та сервісів, запустити нові маршрути та стати надійною основою для підтримки економіки країни. Дякуємо кожному, і продовжуємо рухатись разом за графіком - до перемоги», - зазначили в «Укрзалізниці».

Підготувала Анастасія АндрійчукLeopolis.news