logo
16/04
15/04
12/04
11/04
2 ...

Аграрії Львівщини зможуть отримати кредити під 3% річних для створення проєктів з доданої вартості

06-02-2023 20:57840

Аграрії Львівщини зможуть отримати кредити під 3% річних для створення проєктів з доданої вартості
Фото: ілюстративне

Про це йдеться в оновленій Комплексній програмі підтримки та розвитку сільського господарства області.

Про це повідомляє пресслужба Львівської ОВА.

Суб’єкти підприємництва в аграрній галузі Львівської області мають можливість отримати фінансову підтримку на зворотній основі у вигляді пільгових кредитів на реалізацію бізнес-планів. Це стосується створення (придбання) об’єктів для зберігання, заморозки, переробки та передпродажної підготовки сільськогосподарської продукції.

Фінансова підтримка надається на конкурсній основі під 3 % річних. Термін – до 5 років у розмірі, визначеному бізнес-планом, але не більше 2000 тис. грн, з відтермінуванням погашення основної суми зобов’язання до 1 року (відтермінування сплати кредиту входить в загальний термін дії кредитної угоди).

«Це новий напрям програми допоможе виробникам не зупинятися на етапі виробництва сировини, а перейти у виробництво готової продукції, створити умови для якісного зберігання та представлення на споживчому ринку. Прийом документів за даним напрямом вже розпочався і зверніть увагу, триватиме до 1 травня поточного року, відтак рекомендуємо поспішити із подачею документів, першу заявку уже подано» - зазначила директор департаменту агропромислового розвитку ОВА Тетяна Гетьман.

У разі виникнення додаткових питань звертатися за контактним номером: (032) 255-50-62 або на електронну адресу департаменту apr@loda.gov.ua. Детальніше з умовами участі у програмі, переліком та зразками документів можна ознайомитись за посиланням: https://is.gd/QIY16E

Підготувала Ольга Балух, Leopolis.news