logo
26/04
25/04
2 ...

Протягом тижня Львівтеплоенерго шукатиме витоки в теплових мережах

07-02-2023 20:241267

Протягом тижня Львівтеплоенерго шукатиме витоки в теплових мережах
Фото: vechirniy.kyiv.ua

За інформацією ЛМКП «Львівтеплоенерго», відсьогодні і до 14 лютого ремонтні бригади підприємства будуть проводити пошук витоків із теплових мереж. Для цього теплоносій забарвлять флуоресцеїном.

Про це повідомляє пресслужба Львівської міської ради.

Відтак прохання до мешканців - у разі виявлення на вулиці чи біля свого будинку витоку води жовто-зеленого кольору негайно повідомляти працівників експлуатаційно-диспетчерської служби Львівтеплоенерго за телефоном +38(032) 260 33 16.

«Знову проводимо пошук витоків у всіх районах, які обслуговуємо, крім Шевченківського. Для цього теплоносій фарбуємо барвником у жовто-зелений колір. Наші працівники будуть обходити вулиці, по яких проходить теплотраса, перевірятимуть бойлерні, котельні чи немає витоку води жовтого кольору.  

Також прохання до мешканців Сихівського, Галицького, Франківського, Личаківського районів - у разі виявлення на вулиці, біля свого будинку, чи у підвалі будинку рідини жовто-зеленого кольору негайно повідомляти за номером телефону +38(032) 260 33 16», - повідомили у ЛМКП «Львівтеплоенерго».

Підготував Володимир Піняжко, Leopolis.news