logo
28/03
27/03
26/03
25/03
24/03
2 ...

Київський пост-панк гурт SPOKUSY їде із першим концертом до Львова

03-03-2023 16:45687

Київський пост-панк гурт SPOKUSY їде із першим концертом до Львова

11 березня у нижньому залі Лялькового театру із концертною програмою виступить київський пост-панк гурт SPOKUSY! Запалюватимуть на сцені також їхні друзі  гурти «Joyriders»«Розлад містики» та «Supremacy».

 

Початок заходу о 18.00, повідомили організатори.

Приїзд у Львів київського пост-панк гурту SPOKUSY  назрівав з самого початку, бо саме тут гурт зародився минулої весни! В найатмосферніших кулуарах арт-плейсів на Заводській були записані перші пісні «ОРДЛО» та «Повернуться Люди»,  які стали справжнім явищем в сучасній українській музиці. 

«Так вийшло, що з самого початку повномасштабної  війни ми з моєю дівчиною відкрили у Львові безкоштовний хостел для біженців LvivHost, займаємося ним і зараз. Нам це було необхідно, щоб відчувати власну користь для суспільства, бути зайнятими чимось дійсно важливим. Вийшло так що ця робота вплинула і на творчість завдяки моєму перебуванню у Львові, ми почали проводити благодійні концерти в «Дзизі», нижньому залі Лялькового театру, Пороховій Вежі, познайомились з дуже цікавими людьми і прийшло нереальне натхнення робити нову музику. Я поїхав на студію «Plan», що тоді знаходилась на Заводській, і там зародилась музика «Spokusy», особливе наше звучання!», - поділився засновник гурту Ігор Черепанов.

https://youtu.be/in0_2Py_d3I

https://youtu.be/5ki1Ew8T79c

Перший відеокліп на пісню «Ordlo» був частково знятий у Львові та в Києві. SPOKUSY вже двічі виступили в Києві і тепер 11 березня їдуть у Львів давати свій перший концерт.

Joyriders - це англомовний інді-рок гурт зі Львова, творчість якого зав'язана на пошуках себе, але без серйозних пик, все тру ту лайф. 

Розлад містики - львівський альтернативний рок, панк. Їхнє гасло – «сумуємо під веселу музику. Глузд сходить без нас»

Supremacy - це кавербенд, головним завданням якого є запалювати глядачів деколи переосмисленням оригіналів пісень. Але на цьому концерті хлопці зіграють свої авторські пісні!

Ціна квитка:

Частина коштів буде передана на безкоштовний хостел для біженців LvivHost.

Підготувала Ольга Балух, Leopolis.news