logo
28/03
27/03
26/03
25/03
24/03
2 ...

«Музи воєнного часу»: директор Львівської філармонії розповість про підсумки й плани

08-03-2023 15:29658

«Музи воєнного часу»: директор Львівської філармонії розповість про підсумки й плани

Розповідь генерального директора Львівської національної філармонії імені Мирослава Скорика Володимира Сивохіпа про здійснені проєкти воєнного 2022 року та майбутні очікувані плани пройде 8 березня о 18:00.

Її у прямому етері транслюватиме YouTube-канал установи.

Модеруватиме розмову Дзвенислава Саф’ян, керівниця відділу міжнародних зв’язків філармонії.

Під час стріму очільник одного з найбільших та найактивніших у часі війни українських культурних закладів поділиться уявленням про те, як саме війна змінила Львівську філармонію. Адже музиканти з самого початку повномасштабного вторгнення розгорнули активну волонтерську діяльність — фоє філармонії й досі є великим гуманітарним штабом. Також Володимир Сивохіп розповість про те, як вдалось організувати гастролі трьох симфонічних оркестрів, що у повному складі провели виступи Європою та Штатами. Міжнародні та всеукраїнські фестивалі, конкурси, сімейні та виїзні концерти — все це та більше становило вклад Львівської національної філармонії у боротьбу в культурному тилу. Які цінності та досвід для продовження антикризового менеджменту в умовах воєнного 2023 філармонія планує впроваджувати, стане окремою темою бесіди.

Адже 2022 рік спростував наївне зречення «Коли стріляють гармати, то музи мовчать». Робота кожного українця та кожного колективу на своєму місці наближає нашу спільну перемогу. Коли стріляють гармати, музи не мовчать: але їх треба почути. 

Leopolis.news