logo
27/04
26/04
2 ...

Львів співпрацюватиме із Всесвітньою туристичною організацією

11-03-2023 19:172688

Львів співпрацюватиме із Всесвітньою туристичною організацією
Фото: 5.ua

Львів співпрацюватиме із Всесвітньою туристичною організацією (UNWTO) щодо розвитку сталого туризму. 

Про це сторони домовилися на Міжнародній туристичній виставці у Берліні, повідомили у Львівському туристичному офісі, інформує пресслужба Львівської міськради.

«Також є домовленість з компанією Airbnb, яка надаватиме Львову аналітичні дані для розуміння сектору короткотермінового розміщення в апартаментах міста. Ресурс UN Plane Travel Magazine розповсюджуватиме матеріали на своїх платформах про туристичний потенціал Львова. R. C. Marketing & Communication допомагатиме вибудувати маркетингову і комунікаційну стратегію для просування дестинації після нашої перемоги. А представники European Capital of Smart Tourism нададуть консультації та підтримку у розвитку «розумного туризму». Разом з Visit Galicia розроблятимемо маршрути «from Galicia to Galicia», - розповіла  керівниця управління туризму ЛМР Христина Лебедь.

Нагадаємо, 7-8 березня у Берліні відбулась найбільша світова туристична виставка - ITB Berlin 2023. Наша країна була представлена стендом від Державного агентства розвитку туризму України. До заходу долучилися і представники Львівського туристичного офісу: щоб дослідити сучасні тренди туристичного позиціонування країн і міст на міжнародному ринку і знайти партнерів для розвитку туристичної галузі міста та промоційних можливостей дестинації.

Підготувала Анастасія АндрійчукLeopolis.news