logo
28/03
27/03
26/03
25/03
24/03
23/03
22/03
2 ...

У Львові триває прийом заявок на Міжнародний конкурс оперних співаків ім. Соломії Крушельницької

21-09-2019 19:281536

У Львові триває прийом заявок на Міжнародний конкурс оперних співаків ім. Соломії Крушельницької
Фото: ukrinform.ua

Упродовж 12-22 листопада на базі Львівської опери відбудеться V Міжнародний  конкурс оперних співаків імені Соломії Крушельницької. Прийом заявок на конкурс триває до 1 жовтня.

Про це повідомляє пресслужба Львівського національного академічного театру опери та балету ім. Соломії Крушельницької.

«Унікальність єдиного в Україні міжнародного конкурсу оперних співаків у Львові полягає в його широкому міжнародному контексті як учасників, так і складу журі», – йдеться в повідомленні.

Змагання відбуватимуться у три тури. У запропонованій для виконання програмі 1 та 2 турів, окрім світової класики, великий акцент здійснено на українську музику. Особливістю конкурсу є те, що в останньому – третьому турі конкурсанти виступатимуть в операх, які є в репертуарі театру.

«Таким чином, глядачі зможуть відвідати виставу й підтримати виконавців, слідкувати за перебігом конкурсу можна буде також онлайн», – зазначено в повідомленні.

Оцінюватимуть конкурсантів члени журі з України, Польщі, Австрії, Німеччини, Молдови та Словаччини. Співаки змагатимуться за призовий фонд у сумі 35 тис. доларів, низку спеціальних призів та нагород.

Ознайомитися з умовами конкурсу та подати заявку можна на сайті до 1 жовтня.

Leopolis.news