Напад на салон краси у центрі Львова: зловмисникам винесли вирок

http://leopolis.news/post/82455/napad-na-salon-krasy-u-centri-lvova-zlovmysnykam-vynesly-vyrok-

24/03/2023

Їм призначено призначене покарання у виді 6 років позбавлення волі кожному, інформує відділ інформаційної політики Львівської обласної прокуратури.

Прокурори в суді довели, що у листопаді 2021 року засудженні обманом проникли у салон косметології, що знаходився у центрі міста Львова. У цей час там знаходились три працівниці та відвідувачка.

«Зайшовши у салон, чоловіки напали на працівниць, розпилили їм в обличчя газовий балончик. Після чого нападники розлили невідому речовину по всьому приміщенні та вчинили вибух. Внаслідок вибуху та неконтрольованого поширення вогню у салоні косметології було пошкоджено стіни приміщення, обладнання та інше майно, внаслідок чого він припинив функціонування», – зазначили у прокуратурі.

Як повідомляли, 30 листопада 2021 року, близько 19:00, в один з львівських салонів краси, розташований на вулиці Шота Руставелі, увірвались невідомі чоловіки з масками на обличчях, один з яких застосував до жінки-адміністратора балончик із сльозогінним газом та штовхнув її на підлогу. Після цього зловмисники понищили меблі та інше майно і вчинили підпал. Коли почалась пожежа, непрохані гості втекли, а адміністратор повідомила про подію у поліцію.

Внаслідок займання салону були завдані матеріальні збитки на значну суму.

Під час досудового розслідування правоохоронці встановили, що до вчинення злочину причетні 30-річний киянин та 47-річний житель Одеси.

Підготував Олександр Чамара, Leopolis.news