logo
16/04
15/04
2 ...

Львівська поетеса Наталія Калиновська видала 25-у книгу – «Душа лікується тобою»

26-03-2023 12:191007

Львівська поетеса Наталія Калиновська видала 25-у книгу – «Душа лікується тобою»
Фото: Миколи Сенейка

Відома львівська поетеса, членкиня Національної спілки письменників України, Всеукраїнського об’єднання «Письменники Бойківщини», НСЖУ, Заслужений діяч естрадного мистецтва України Наталія Калиновська шанувальників своєї творчості та читачів сучасної української літератури порадувала новою поетичною збіркою «Душа лікується тобою».

 В її доробку це 25 книжка, повідомив кореспондент Leopolis.news

Збірка побачила світ у львівському видавництві «Плай». У нових віршах Наталії Калиновської в усіх барвах звучить філософська, пейзажна та інтимна лірика. Читач вкотре буде здивований новизною і методикою рими авторки.

Першими, хто мав можливість торкнутися живого слова поетеси Наталії Калиновської, були студенти Львівського національного університету ім. Ів. Франка, учні ЛУТГ ім. Олени Степанів, ЛАГ при Національному університеті «Львівська політехніка», а також читачі Львівської муніципальної бібліотеки.

Кожний вірш із збірки надихає людину новою земною силою і допомагає в гармонії з природою  гідно долати життєву дорогу, визначену їй Всевишнім. Не без того, що якась  поезія особливо припаде до душі композиторів і вони до них напишуть музику. Нагадаємо, що попередні збірки народили чимало сучасних пісень, які з успіхом звучать на сценах, а їх виконують популярні солісти.

Микола СЕНЕЙКО, для Leopolis.news