logo
28/03
2 ...

На Самбірщині відбувся волейбольний турнір «Разом до перемоги»

26-03-2023 16:09995

На Самбірщині відбувся волейбольний турнір «Разом до перемоги»

Напередодні Міжнародного дня спорту заради миру та розвитку на базі Опорного закладу «Рудківська СЗШ I-III ст. імені Володимира Жеребного» Самбірського району завершився турнір з волейболу «Разом до перемоги».

Він відбувся з ініціативи вчителів фізичної культури Рудківської ТГ та підтримки її голови Івана Лозинського. Про це повідомив кореспондент Leopolis.news

У турнірі взяли участь шість команд навчальних закладі Рудківської територіальної громади. Змагання розпочалося із виконання Державного Гімну України, а хвилиною мовчання  присутні вшанували наших воїнів, котрі загинули в боротьбі з рашистами, захищаючи незалежність України. Тож юні спортсмени продемонстрували внутрішнє волевиявлення «Разом до перемоги».

За підсумками поєдинків переможцем турніру стала команда Хлопчицького ЗЗСО I-III ст., а другу і третю сходинки посіли любителі волейболу з луківського та чайковицького навчальних закладів. Визначено також кращих гравців за спортивними титулами. А одна з  небагатьох дівчат, які брали участь у змаганнях, Ярина Гавецька від очільника Рудок отримала приз глядацьких симпатій..

Призери турніру нагороджені кубками, медалями та грамотами, а кожній команді-учасниці від міської ради  вручено волейбольні м’ячі.

Організатори та учасники волейбольного турніру дякували  незламним воїнам ЗСУ за можливість проводити спортивні заходи  у цей буремний час.

Микола СЕНЕЙКО, для Leopolis.news