logo
27/04
2 ...

Сколе Smart: у Сколівській громаді розробили мобільний додаток для туристів

03-04-2023 10:132346

Сколе Smart: у Сколівській громаді розробили мобільний додаток для туристів
Фото: Львівська ОВА

Відтепер ознайомитися з популярними туристичними об'єктами та іншою інформацією Сколівської громади можна за допомогою смартфона. 

Про це повідомляє пресслужба ЛОВА.

Представники управління туризму та курортів Львівської ОВА вже завантажили новий інформаційний ресурс. Для туриста тут є рубрики: візитівка, сервіс та відвідай.

Сколівська громада є культурно-рекреаційним та туристичним осередком Львівщини. Гордість громади: національний парк «Сколівські Бескиди», державний історико-культурний заповідник «Тустань», водоспад «Камянка», «Сопіт» та «Гуркало», озеро «Журавлине», Ямельницькі скелі, історико-краєзнавчий музей «Сколівщина» та інші.

У громаді добре розвинена сфера гостинності, тут працює чимало закладів громадського харчування та тимчасового розміщення. Слід зазначити, що не всі вони представлені у додатку.

«Хочемо звернутись до місцевого бізнесу. Тут можете бути і ви. Умова єдина - виходьте з тіні, сплачуйте податки, а ми розмістимо вашу рекламу», - наголошують у Сколівській міській раді. 

На ресурсі можна також переглянути інформацію від місцевої влади, використовувати онлайн карту для пошуку сервісів у громаді, розташування туристичних об’єктів; переглядати розклад руху громадського транспорту, що курсують через Сколівську громаду тощо. 

Сколе Smart працює на українській та англійській мовах. Додаток було розроблено Сколівською міською радою спільно з ТзОВ «Комкор – Сервіс» за сприяння Управління цифрового розвитку ЛОВА.

Мобільний додаток Сколе-Smart можна завантажити за посиланням https://play.google.com/store/apps/details?id=com.komkor.scolesmart

Підготувала Ольга Балух, Leopolis.news