logo
24/04
23/04
22/04
20/04
18/04
17/04
16/04
2 ...

Два гирьовики із Самбірщини поїдуть на чемпіонат світу

24-09-2019 15:401047

Два гирьовики із Самбірщини  поїдуть на чемпіонат світу

Два спортсмени-гирьовики Самбірського району Роман Мних та Микола Драган відібрані для участі в чемпіонаті світу. Змагання такого високого рівня відбудуться в Сербії з 30 жовтня по 3 листопада.

Нагадаємо, що у Хмельницькому завершився чемпіонат України з гирьового спорту. На ньому Роман Мних зайняв ІІ місце серед дорослих у поштовху довгим циклом, а також у командній естафеті у цій вправі показав найкращий результат – 36 підйомів за 3 хвилини. Про це повідомив кореспондент Leopolis.news

У свою чергу Микола Драган виступав тільки по класичній естафеті серед юніорів, де на чемпіонаті України серед молодих силачів йому не було рівних. А тому завоював право виступати на чемпіонаті світу.

На гирьовому чемпіонаті України непогано також виступили ще два молодші спортсмени із Самбірщини. Зокрема, Олег Кузбит у двоборстві серед юніорів зайняв ІІІ місце, а також друге у поштовху довгим циклом. У цій категорії його колега Іван Намачинський зайняв ІІІ місце.

Спортсмени-гирьовики розпочинають підготовку до чемпіонату світу, де хочуть гідно представити Україну та на найвищий п’єдестал підняти її синьо-жовтий прапор.

Микола СЕНЕЙКО, для Leopolis.news