Наступного тижня у Львові стартує ювілейний 25-й Фестиваль сучасної музики «Контрасти»

http://leopolis.news/post/8351/nastupnogo-tyjnya-u-lvovi-startue-yuvileynyy-25-y-festyval-suchasno-muzyky-kontrasty

24/09/2019

Про це повідомляють організатори події.

 

У програмі Фестивалю 14 концертів симфонічної, камерно-інструментальної, електроакустичної та вокальної музики, які відбудуться у Львові. Також у ніч з 19 на 20 жовтня у приміщенні філармонії відбудеться спеціальна фестивальна подія – «Ніч Контрастів», формат якої передбачає представлення найновіших тенденцій в сучасній інструментальній та електронній музиці, а також показ мультимедійних проєктів. Відвідувачі матимуть можливість вільно переміщуватися у просторі філармонії, де послідовно будуть відбуватися концерти, а також зможуть провести час у спілкуванні з музикантами й композиторами у невимушеній атмосфері у лаунж-просторі.

Уже вдруге під час «Контрастів» відбуватимуться Міжнародні майстер-класи нової музики 8. COURSE, три події з яких (презентації учасників та лекції двох композиторів-викладачів) увійдуть у програму Фестивалю. У рамках майстер-класів п'ять композиторів з Австрії, Німеччини, Польщі, Туреччини та України проводитимуть індивідуальні заняття, консультації, лекції та семінари для дванадцяти відібраних молодих композиторів з України, Південної Кореї, Туреччини та Білорусі.

Фестивальні події відбуватимуться у приміщенні Львівської національної філармонії, Дзеркальній залі Львівської національної опери та Органному залі. Окрім цього, Фестиваль також представлятиме проєкт польського колективу Neo Electric Quartet також у Києві (кінотеатр «Ліра») та Тернополі (недобудована Обласна бібліотека).

Гостями Фестивалю будуть композитори та виконавці з Німеччини, Австрії, Швейцарії, Франції, Ізраїлю, США, Південної Кореї, Туреччини, Польщі, Литви, Росії, Білорусі та України.

Коротка програма 25. Міжнародного фестивалю сучасної музики «Контрасти»

Leopolis.news