logo
25/04
24/04
23/04
22/04
19/04
2 ...

У мерії перевірять закупівлю рушників та ковдр у садочки Сихівського та Личаківського районів

25-09-2019 09:15642

У мерії перевірять закупівлю рушників та ковдр у садочки Сихівського та Личаківського районів

У Львівській міській раді проведуть перевірку щодо закупівлі відділами освіти Сихівського та Личаківського районів рушників та ковдр у садочки.

 

Міський голова Львова Андрій Садовий доручив управлінню фінансового контролю та сектору з питань доброчесності і запобігання корупції дослідити звернення Олександра Соколовського щодо можливих порушень при проведенні тендерних закупівель, інформує прес-служба ЛМР.

«Міський голова Львова провів телефонну розмову з паном Олександром Соколовським. Усі факти, викладені заявником, щодо можливих порушень при проведенні тендерних закупівель відділами освіти буде перевіряти управління фінансового контролю, а також сектор з питань доброчесності і запобігання корупції Львівської міської ради. Заступниця міського голови з гуманітарних питань на постійному зв’язку з Олександром Соколовським. Мерія дякує за активну позицію», — прокоментував Євген Бойко, директор департаменту «Адміністрація міського голови».

Нагадаємо, в соціальній мережі Олександр Соколовський висловив застереження щодо проведення тендерних закупівель відділами освіти Сихівського та Личаківського районів управління освіти Львівської міської ради. Зокрема, як він стверджує, закупівля ковдр проводилась із бязі такої щільності, яку не виготовляють ніде у світі.

Leopolis.news