logo
24/04
23/04
22/04
20/04
18/04
17/04
16/04
2 ...

Нагородили найкращого спортсмена Львівщини за підсумками серпня

25-09-2019 15:29302

Нагородили найкращого спортсмена Львівщини за підсумками серпня

Член національної збірної команди України з сучасного п’ятиборства, представник Збройних сил України, заслужений майстер спорту Андрій Федечко отримав відзнаку найкращого спортсмена Львівщини за підсумками серпня.

Про це повідомили у відділенні НОК України у Львівській області, яке традиційно проводить церемонію відзначення найкращого спортсмена Львівщини за підсумками кожного місяця.

Львів’янин Андрій Федечко разом із дніпрянином Владиславом Ридванським на початку серпня здобули «срібло» в естафеті на чемпіонаті Європи з сучасного п’ятиборства, який відбувся у британському місті Бат. Українці фінішували другими, набравши 1489 очок. Саме завдяки цьому результату Андрій Федечко вдруге став лауреатом номінації відділення НОК України у Львівській області «Найкращий спортсмен місяця».

Наставників Андрія Федечка  – заслужених тренерів України Володимира Софієнка, Олега Фіалковича, Віталія Тарнакіна та Дмитра Кірпулянського – визнано найкращими тренерами місяця.

До нагородження найкращого спортсмена та тренерів Львівщини долучилися одні з найяскравіших зірок в історії північноамериканської Національної хокейної ліги – брати Вейн та Дейв Бабичі. Останнім було вручено почесні відзнаки імені Івана Боберського.

Leopolis.news