logo
19/04
18/04
17/04
16/04
2 ...

Google допоможе львівським учителям опановувати цифрові технології

25-09-2019 18:061087

Google допоможе львівським учителям опановувати цифрові технології

Сьогодні, 25 вересня, у Львові підписали меморандум про співпрацю із Національним університетом «Львівська політехніка» та ТОВ «Академія цифрового розвитку», що має на меті поширення стандартів широкого використання цифрових технологій у діяльності закладів освіти та в підвищенні кваліфікації вчителів.

Новий проект Львівська міська рада розпочинає спільно з Google, повідомляє пресслужба ЛМР.

 «Сьогодні важливий день, оскільки ми підписуємо таку чотиристоронню угоду, яка дасть змогу залучати сервіси Google до освітнього процесу. Після підписання сьогодні на базі «Львівської політехніки» відбудеться навчання для наших вчителів», – зазначив заступник міського голови з питань розвитку Андрій Москаленко.

Зазначено, що серед основних завдань меморандуму – надання інформаційно-ресурсної підтримки в питаннях організації підвищення кваліфікації через використання навчальної програми курсу «Додатки Google в освітній діяльності».

«Завдяки цьому спільному проекту ми отримуємо можливість навчання для вчителів міських шкіл сервісами Google. Є спеціальний сервіс Google з окремим кабінетом, де заливають різні матеріали. Google через різні свої інституції долучиться до навчання вчителів. Google приходить до Львова у сферу освіти міста. Google допоможе нам з різними сервісами для вчителів», – розповів Андрій Москаленко.

Спільно з Google львівські вчителі навчатимуться, як використовувати цифрові технології у своїй роботі. Сертифіковані тренери Google проводитимуть тренінги за програмою «Додатки Google в освітній діяльності».

Leopolis.news