Володимир Даниленко презентував новий роман

http://leopolis.news/post/8550/volodymyr-danylenko-prezentuvav-novyy-roman

27/09/2019

У новому творі Володимира Даниленка – витончена сатира на мистецьке життя, переплетена із любовними колізіями та внутрішніми переживаннями. 

Письменник уміє чарувати своєю тихою, ненав’язливою і глибокою розмовою, майстерно лавіруючи між чоловічими та жіночими стереотипами, а не протиставляючи їх. У Володимира Даниленка є свій стиль, і це вгадується відразу. Читається легко – так, ніби спілкуєшся із розумною людиною, яка не прагне вивищитись над тобою. У книжках цього автора є і містика, і психодрама, і трохи історії. 

Довідково

Народився Володимир Даниленко 13 вересня 1959 р. у с. Туровець Житомирського району Житомирської області. Сучасний український письменник-прозаїк, критик, літературознавець. Належить до так званої Житомирської прозової школи. Автор збірки оповідань «Сон із дзьоба стрижа» (2006), повістей «Місто Тіровиван», «Усипальниця тарганів» (1999), «Дзеньки-бреньки» (1997), романів «Газелі бідного Ремзі» (2008), «Кохання у стилі бароко» (2011), «Капелюх Сікорського» (2010), збірки повістей «Тіні в маєтку Тарновських» (2012), «Грози над Туровцем» (2014), «Клуб «Старий Пегас» (2019). Твори Даниленка перекладено німецькою, японською, польською, російською, італійською, словацькою, білоруською мовами. 

Оксана КРИШТАЛЕВА, для Leopolis.news