logo
16/04
15/04
12/04
2 ...

У фотогалереї Василя Пилип’юка експонується виставка до 180-річчя фотографії

27-09-2019 18:06967

У фотогалереї Василя Пилип’юка експонується виставка до 180-річчя фотографії

Днями у фотогалереї Василя Пилип’юка, що на вул. Стецька, 3а у Львові, відкрили масштабну виставку – «Львівський салон художньої фотографії 2019», присвячену 180-річчю фотографії.

На виставці представили понад 100 вибраних робіт авторства 53 фотохудожників. Експозиція триватиме упродовж трьох тижнів – до 17 жовтня, інформує, прес-служба ОДА.

Також відбулася презентація каталогу «Львівський салон художньої фотографії 2019»  з нагоди 180-річчя винаходу фотографії.

З вітальним словом до присутніх звернулася директор департаменту з питань культури, національностей та релігій облдержадміністрації Мирослава Туркало.

«Щиро вітаю з відкриттям унікальної фотовиставки, яка стала можливою завдяки плідній праці. Тішить, що у оновленій галереї Василя Пилип’юка вирує мистецьке життя, це місце сили і зустрічі талановитих митців. Сподіваюся, що експозиція сприятиме популяризації досягнень авторитетних фотомитців Львівщини та приверне належну увагу і міжнародних культурних кіл. Бажаю відвідувачам виставки якомога глибше ознайомитися з унікальними роботами. Учасникам бажаю подальшої плідної праці, нових творчих звершень та вагомих здобутків у фотомистецтві», - наголосила Мирослава Туркало.

Захід відбувся за підтримки департаменту з питань культури, національностей та релігій облдержадміністрації.

Leopolis.news