logo
19/04
18/04
17/04
16/04
2 ...

Голова Львівської ОДА ознайомився із роботою навчально-виховного комплексу у селі Нижня Яблунька

28-09-2019 11:181546

Голова Львівської ОДА ознайомився із роботою навчально-виховного комплексу у селі Нижня Яблунька
Фото: Львівська ОДА

Голова Львівської облдержадміністрації Маркіян Мальський ознайомився з роботою опорного навчального закладу «Нижньояблуньківський навчально-виховний комплекс (загальноосвітній навчальний заклад І-ІІ ступенів – дошкільний навчальний заклад)», що на Турківщині.

Про це повідомляє пресслужба Львівської ОДА.

Голова Львівської ОДА Маркіян Мальський спільно з в.о. голови Турківської райдержадміністрації Миколою Яворським оглянули початкові та старші класи навчального закладу, спортзал, бібліотеку, клас інформатики, а також фізики.

Нагадаємо, що першу чергу школи відкрили 1 вересня 2017 року, а саме будівництво об’єкту розпочали у 2008 році.

Відтак, у шістнадцятьох класних кімнатах навчаються 270 учнів з першого по дев’ятий клас. У школі працює 40 педагогів. Зазначимо, що навчально-виховний комплекс відвідують діти дошкільного віку.

У будівлі облаштовані навчальні кабінети інформатики, хімії, фізики, біології. Для вивчення предметів природничо-математичного циклу та інформатики закупили спеціальне обладнання та сучасну комп’ютерну і мультимедійну техніку.

 

У межах заходу очільник Львівщини наголосив на необхідності початку будівництва другої черги навчально-виховного комплексу. Відтак, Львівська обласна державна адміністрація працюватиме над цим питанням.

Leopolis.news