logo
27/03
26/03
25/03
24/03
22/03
21/03
20/03
2 ...

«Я злив болото»: Трамп опублікував передвиборчий ролик із Зеленським та Порошенком (ВІДЕО)

28-09-2019 13:31409

«Я злив болото»: Трамп опублікував передвиборчий ролик із Зеленським та Порошенком (ВІДЕО)
Фото: УНІАН

Президент США Дональд Трамп оприлюднив передвиборчий ролик, у якому фігурують президент України Володимир Зеленський, екс-президент Петро Порошенко та кандидат на посаду очільника США Джо Байден.

Ролик Трамп виклав на своїй сторінці у Facebook.

У ньому йдеться про скандал навколо колишнього віцепрезидента США Джо Байдена та його сина Хантера за участі українського президента. Також на відео видно колишнього президента Петра Порошенка та екс-прем'єра Арсенія Яценюка. 

«Джо Байден обіцяв Україні один мільярд доларів, у разі звільнення прокурора, який розслідував справу щодо компанії його сина. Але коли президент Трамп попросив Україну розслідувати корупцію, то демократи захотіли відправити його у відставку через процедуру імпічменту. І їх медійні пси почали брехати. Вони програли вибори, і тепер вони хочуть виграти наступні вибори. Не дозволь їм», – говориться у відеоролику.

Публікацію відеоролика Трамп прокоментував фразою: «Я злив болото». 

Нагадаємо, минулого тижня пресі стало відомо про розслідування, яке ведеться за скаргою неназваного держслужбовця проти Дональда Трампа: президента підозрюють у просуванні власних політичних інтересів під час телефонної розмови з Володимиром Зеленським.

ЗМІ стверджують, що Трамп нібито вимагав від українського колеги розпочати кримінальне розслідування проти свого головного конкурента на президентських виборах Джо Байдена або ж його сина Хантера.

За припущеннями медіа, лідер США також міг шантажувати Зеленського.

Ця розмова стала причиною ініціації демократами процедури імпічменту Трампа.

Сам же Зеленський заявив американським журналістам, що Трамп на нього не тиснув, а його розмова із президентом США є «приватною і конфіденційною».

Як повідомляли, Президент США Дональд Трамп попросив керівника адміністративно-бюджетного управління Міка Малвейні призупинити мільйонні виплати військової допомоги Україні приблизно за тиждень до дзвінка президенту Володимиру Зеленському 25 липня.

Leopolis.news