logo
17/04
16/04
15/04
12/04
2 ...

Складні образи та глибокі сцени: театр «Візаві» зіграє у Львові виставу «Імперія янголів»

23-05-2023 16:39863

Складні образи та глибокі сцени: театр «Візаві» зіграє у Львові виставу «Імперія янголів»

9 червня на сцені палацу культури залізничників «Рокс» відбудеться вистава «Імперія янголів» від театру «Візаві». 

Початок вистави о 19:00, повідомили організатори. 

Головний герой історії  потрапляє на небеса і стає янголом-охоронцем. Його підопічні – безпритульний злочинець, чуттєвий письменник-француз та американська дівчина, якій доля невдовзі подарує титул «Міс всесвіт». Чимало помилок та життєвих спокус чатують на шляху кожного з них. Та непросто буде і янголу, який кидає виклик традиції та присвячує себе служінню людям.

«Вистава, яка викликає неймовірно яскраві емоції. Акторська гра, яка варта нестримних овацій. Фантастичний музичний супровід із творів сучасних американських і європейських композиторів та класиків», - запрошують організатори. 

Акторський склад вистави не менш вражаючий, ніж сюжет: Тамара Морозова – актриса театру та кіно, драматургиня, озвучила близько 150 серіалів і кінофільмів, грає головні ролі в театрі «Візаві» упродовж двадцяти років; Кирило Шевченко - актор театру «Візаві» з багатою палітрою ролей від драми і до комедії; Ірина Марчук - актриса Візаві, знімається в кіно і приймає участь у театральних проектах; Борис Книженко - актор театру та кіно, який знявся в 72 фільмах і серіалах, працює також в театрах і гастролює з виставами по Україні. 

Квитки вже у продажу: https://concert.ua/uk/event/imperija-jangoliv-lviv

Leopolis.news