logo
24/04
23/04
2 ...

Наша відповідь не забариться, скоро всі все побачать – Буданов прокоментував ракетні атаки на Київ

29-05-2023 15:32655

Наша відповідь не забариться, скоро всі все побачать – Буданов прокоментував ракетні атаки на Київ
Фото: pravda.com.ua

Керівник Головного управління розвідки Міноборони України Кирило Буданов запевнив, що росіянам не вдасться залякати Україну численними масованими ракетно-дроновими атаками та анонсував адекватну відповідь терористам.

Начальник Головного управління розвідки Міністерства оборони України генерал-майор Кирило Буданов виступив зі зверненням після спроби терористичної росії атакувати нашу державу балістичними ракетами вдень 29 травня 2023, про це повідомляє ГУР МО.

«Усі ті, хто в рф до сих пір вірили, вірять чи, може, мріють про те, що зможуть залякати Україну, я хочу вас засмутити ― це не так: усі як перебували, так і перебувають на своїх робочих місцях і продовжують виконувати свою роботу», ― заявив керівник української воєнної розвідки.

«Усі ті, хто намагався нас залякати, мріючи, що це принесе якийсь ефект, ― ви дуже скоро про це пошкодуєте. Наша відповідь не забариться. Скоро всі все побачать», ― наголосив Кирило Буданов.

Як писав Leopolis.news, головнокомандувач ЗСУ Валерій Залужний повідомив, що близько 11:30 ворог атакував Київщину балістичними та крилатими ракетами наземного базування з ОТРК «Іскандер».

 Загалом випущено 11 ракет: «Іскандер-М» та «Іскандер-К» з північного напрямку.

Силами та засобами протиповітряної оборони усі цілі знищено, зазначив Залужний.

 Раніше про атаку на Київщину розповів речник Повітряних сил Юрій Ігнат. У кількох районах столиці впали уламки ракет. Відомо про одного постраждалого в Подільському районі Києва.

Прем’єр-міністр Денис Шмигаль подякував українським силам ППО за відмінну роботу з відбиття ракетно-дронових атак на Київ та закликав світову спільноту покарати рф за терор мирного населення.

 

Підготувала Анастасія Андрійчук Leopolis.news