logo
19/03
18/03
17/03
2 ...

Львів сьогодні попрощається із загиблим десантником Назаром Яцківим

30-05-2023 08:201299

Львів сьогодні попрощається із загиблим десантником Назаром Яцківим

У вівторок, 30 травня, Львів попрощається з Героєм Назаром Яцківим, який захищав Україну від російських окупантів.

Про це інформує пресслужба ЛМР.
Мерія закликає львів’ян та гостей міста долучитись до міської церемонії прощання та утриматися в цей час від проведення розважальних заходів та святкувань.

Чин похорону розпочнеться об 11:00 у Гарнізонному храмі свв. апп. Петра і Павла, об 11:30 відбудеться міська церемонія прощання на площі Ринок. Поховають Героя у селі Куличків Червоноградського району Львівської області. 

 Назар Яцків (13.09.1988-26.05.2023) Уродженець міста Червоноград Львівської області.

Навчався у Гімназії №3 Червоноградської міської ради Львівської області. Здобував освіту у Львівському державному університеті безпеки життєдіяльності.

Після завершення навчання протягом 3 років проходив службу у сфері цивільного захисту у Кропивницькому. Повернувшись на Львівщину, працював начальником караулу Державного пожежно-рятувального посту-56 у Судовій Вишні. Згодом займався підприємницькою діяльністю у сфері торгівлі.

У вільний час захоплювався рибальством та їздою на мотоциклах.

Із початком повномасштабного вторгнення російської федерації став на захист Батьківщини до лав 80-ї окремої десантно-штурмової бригади Десантно-штурмових військ Збройних Сил України. Під час виконання бойових завдань на східному напрямку був тяжко поранений.

У Назара Яцківа залишилися 9-річна донька, батьки, брат, колишня дружина, теща, рідні та інші близькі.

Leopolis.news