logo
25/04
2 ...

Для директорів львівських шкіл організували масштабне навчання в горах (ФОТО)

30-05-2023 10:511286

Для директорів львівських шкіл організували масштабне навчання в горах (ФОТО)
Фото: пресслужба Львівської міської ради

Понад 120 директорів львівських шкіл та фахівців Центр професійного розвитку педагогічних працівників відвідали «Освітній форсайт» в Карпатах. Впродовж чотирьох днів освітяни навчались, ділились досвідом та перезавантажувались.

Про це повідомляє пресслужба Львівської міської ради.

«Аби горіли очі дітей, мають горіти очі директорів, тому вперше забрав усіх директорів шкіл зі Львова і вивіз на 4 дні в Карпати. Ще кілька місяців тому прийшла ідея організувати велике навчання для керівників шкіл у горах, аби вони могли надихнутися і перезавантажитися подалі від метушні та буденних справ. Це було щось більше ніж семінар, навчання чи тренінг, адже ми організувати справжній «Освітній форсайт». Дякую усім, хто підтримав нашу ідею і був з нами впродовж цих днів», – розповів Андрій Закалюк, керівник управління освіти Львова.

Разом з Павлом Шереметою, менеджером-економістом, засновником Києво-Могилянської бізнес-школи та колишнім директором Школи управління УКУ, директори досліджували роль освіти в українському прориві, уявляли себе і свої заклади через 12 років, планували майбутнє освітніх закладів та говорили про лідерство.

Окрім інтенсивного навчання, освітян похили в гори, відвідували музеї, спілкувались біля вечірньої ватри, дивились фільми. Спільне навчання та відпочинок у таких масштабах управління освіти Львівської міської ради організувало вперше.

Підготувала Ольга Балух, Leopolis.news