logo
23/04
2 ...

Аварійний порив водопроводу: мешканцям Шевченківського та Залізничного районів обіцяють відновити водопостачання до кінця дня

31-05-2023 10:16573

Аварійний порив водопроводу: мешканцям Шевченківського та Залізничного районів обіцяють відновити водопостачання до кінця дня
Фото: Львівської міської ради

За ніч працівники ЛМКП «Львіввводоканал» проклали 150 м трубопроводу у мікрорайоні Рясне, аби відновити водопостачання до помешкань містян у частині Шевченківського та Залізничного районів.

Зараз готують переврізки, аби приєднатися до мережі. Водночас на шести локаціях продовжують працювати водовозки, повідомляє пресслужба Львівської міськради.

Як розповіли в департаменті житлового господарства та інфраструктури ЛМР, фахівці працювали усю ніч. Тут вже проклали 150 метрів трубопроводу: це 25 стиків, один такий стик роблять пів години – такий технологічний процес. Стару трубу, на якій стався прорив, заглушили, і зараз готують переврізки, щоб приєднати. До обіду цей процес завершать, тому з вечора мешканці, які були без води через цю аварію,  матимуть водопостачання.

Водночас на шести локаціях продовжують працювати водовозки. Вчора, на прохання мешканців, одна водовозка тимчасово змінила локацію. Сьогодні водовозки діятимуть за тими ж адресами: перехрестя вул. Широка-Сірка (Левандівка), вул. Шевченка, 358А (Рясне 1, біля магазину "ВАМ"), вул. Шевченка, 100 (смт Рудно), вул. О. Степанівни, 34 (район Привокзальної), вул. Золота, 21-26, вул. Центральна (кінцева зупинка автобуса №131, с. Рясне-Руське).




 Підготувала Анастасія АндрійчукLeopolis.news