logo
28/03
2 ...

Юрій Доскіч: медична сфера Самбірщини в пріоритеті діяльності БФ

31-05-2023 20:26387

Юрій Доскіч: медична сфера Самбірщини в пріоритеті діяльності БФ

Мережа медичних закладів Самбірського району, як й інші сфери, потребують уваги та цілеспрямованого розвитку. У лікарнях працюють досвідчені фахівці, які населенню надають якісні послуги по охороні здоров’я, однак їм гостро бракує сучасного обладнання. І цю проблему вже не раз розв’язував Благодійний фонд сім’ї Доскіч.

Про це повідомив кореспондент Leopolis.news

Підтвердженням цього є те, що сьогодні, 31 травня, Благодійний фонд сім’ї Доскіч передав поліклінічному відділенню Старосамбірської районної лікарні сучасний апарат УЗД діагностики Toshiba 500 високого класу для проведення ультразвукових досліджень органів пацієнтів.

«Завдяки цьому медичному апарату, – зазначали охоронці здоров’я, – у поліклінічному  відділенні головної лікарні Старосамбірської ТГ, – зможуть не тільки проводити ультразвукові дослідження тих чи інших органів, але і робити діагностику ЕХО-серця для пацієнтів, що її потребують. А це, погодьтеся, неабияка вигода і зручність для населення».

Завдяки авторитету, якого Благодійний фонд сім’ї Доскіч набув серед мешканців нинішньої об’єднаної Самбірщини та поза Україною, він користується неабиякою довірою серед низки меценатів та партнерів. З ними співпрацює команда Юрія Доскіча. У числі таких, зокрема, подружжя Мороз з Мюнхена – Роман та  Соломія,, Іван Коваленко, професор Любомир Литвинчук, лікарі Соломія та Маркіян Ковальчуки.

Власне, спільними зусиллями доброчинці змогли зробити гарний подарунок медикам. У ньому вагома частка внеску Благодійного фонду сім’ї Доскіч. Від нього лікувальні установи Самбірщини перед тим одержали гінекологічну установку, стоматологічні крісла та інше нове устаткування. Воно використовується і  працює на задоволення потреб населення.

Микола СЕНЕЙКО, для Leopolis.news

Фото із соціальних мереж.