logo
19/04
2 ...

Це атака на місцеве самоврядування – Богдан Юрків

01-06-2023 15:132034

Це атака на місцеве самоврядування  – Богдан Юрків

Представники «Слуг народу», ОПЗЖ та їх партій-сателітів блокують засідання, не дозволяючи новообраним депутатам пристати до роботи.

Майже рік у Львівській області триває атака на місцеве самоврядування. Спершу позбавлення обласних обранців права затверджувати місцевий бюджет Львівщини, тоді розправа з головою обласної ради, а сьогодні уже 11 місяців заблокованої роботи обласної ТВК.

 «Слуги народу» продовжують співпрацювати із забороненою в Україні ОПЗЖ та іншими партіями, лідери яких є зрадниками. Тисячі мешканців Львівщини залишаються без представників в обласній раді.

Нагадуємо, що партія «Європейська Солідарність» спільно з «Українською Галицькою Партією» звернулися до Максима Козицького як до Голови Львівської обласної військової адміністрації та Голови Львівської обласної організації політичної партії «Слуга народу» з вимогами забезпечити законність на Львівщині, дотримання повноважень місцевого самоврядування і негайно розблокувати роботу Львівської обласної ТВК.

Як зазначає в.о. Керівника Секретаріату «Європейської Солідарності» на Львівщині Богдан Юрків, відповіді ще не отримали. «Ми чекаємо відповіді від очільника ОВА Максима Козицького, у випадку ігнорування звернення залишаємо право звертатись до правоохоронних, антикорупційних органів, Центральної виборчої комісії та міжнародних спостережних організацій за виборами з вимогою розслідувати факти впливу на членів ТВК з боку представників органів влади на Львівщині», - Богдан Юрків.

 

 

 Leopolis.news