logo
29/03
28/03
27/03
26/03
25/03
2 ...

Облив жінку бензином і підпалив: на Львівщині чоловік жорстоко вбив свою дружину

01-06-2023 16:522722

Облив жінку бензином і підпалив: на Львівщині чоловік жорстоко вбив свою дружину
Фото: facebook.com/LVIVDSNS

Щоб позбутись своєї дружини, яка не могла рухатися, чоловік інсценував пожежу – облив жінку і кімнату, в якій стояло її ліжко, бензином та підпалив.

Пожежу помітили сусіди, які намагалися врятувати потерпілу з полум’я, проте від отриманих опіків вона померла у реанімації, повідомляє відділ комунікації поліції Львівської області.

Як встановили співробітники слідчого управління та криміналісти поліції Львівщини спільно з оперативниками та слідчими Яворівського районного відділу поліції, 20 травня близько дев’ятої години ранку в одному з сіл району 62-річний місцевий мешканець, маючи намір заподіяти смерть своїй дружині, яка не могла самостійно ходити, облив бензином жінку та кімнату, в якій стояло її ліжко, та підпалив.

Приміщення зайнялось, проте вогонь помітили сусіди, які винесли потерпілу з палаючого будинку на вулицю та викликали рятувальників, які локалізували пожежу.

Жінку з важкими опіками госпіталізували, але, незважаючи на зусилля лікарів, від отриманих травм вона померла у реанімаційному відділенні.

Слідчі територіального підрозділу поліції повідомили зловмиснику про підозру у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого п.4 ч. 2 ст. 115 (Умисне вбивство, вчинене з особливою жорстокістю) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає покарання – позбавлення волі на строк від десяти до п’ятнадцяти років або довічним позбавленням волі.

Під час пожежі підозрюваний також отримав опіки і зараз перебуває у лікарні. Невдовзі суд обере йому запобіжний захід.

Досудове розслідування триває.

 

Підготувала Анастасія АндрійчукLeopolis.news