logo
19/04
2 ...

На Сихові відкрили новий простір для дітей та молоді (ФОТО, ВІДЕО)

02-06-2023 12:481042

На Сихові відкрили новий простір для дітей та молоді (ФОТО, ВІДЕО)
Фото: пресслужба Львівської міської ради

Першого червня мережа Дитячих клубів Львова та управління молодіжної політики Львівської міської ради відкрили новий клуб для роботи з молоддю та дітьми «Mriya.Ти», що розташований на вул. Карманського, 19.

Як і у всіх дитячих клубах міста, заняття у цьому просторі є безкоштовним, тож охочих запрошують записуватись на гуртки, повідомляє пресслужба Львівської міської ради.

У просторі, загальна площа якого становить 289 кв. м, діятиме гурток художньої кераміки, англійської мови, фітнесу та творча майстерня по виробах з дерева. Також у дитячому клубі можна проводити різні навчальні заходи, тренінги та курси, лекції та зустрічі.

«Це вже 8-й дитячий клуб на Сихові. Безпосередньо цей простір розрахований на 200 дітей. Вже є багато дітей, які записались сюди на заняття, але вільні місця ще є, тож радо запрошуємо охочих займатись у наших гуртках», – розповіла Наталія Устиянович, керівниця Дитячих клубів Сихівського району Львова.

Інвестиція міста у цей простір – 2,7 млн грн.

«Довгі місяці ремонтів, планування та організації – ми дуже мріяли про відкриття цього простору, саме тому в нього така символічна назва. Ми його відкриваємо у дуже символічний день – День захисту дітей. Діти та молодь – це та рушійна сила, яка творитиме майбутнє нашої держави, тому дуже важливо створювати такі осередки, де дітки, підлітки та молоді люди будуть креативити, розвиватися і проявляти себе», – зазначає Ростислав Юник, керівник управління молодіжної політики Львова.

Довідка

Дитячі клуби Львова налічують 45 просторів та понад 100 безкоштовних гуртків різного спрямування: спортивного, навчального, пізнавального, творчого, музичного, танцювального і наукового. Ці гуртки розраховані на дітей та підлітків від 4 до 17 років.

Простір для дітей та молоді «Mriya.Ти» є вже другим клубом, який вдалося відкрити цього року. Нагадуємо, що у березні 2023 року для мешканців Залізничного району, спільно з французьким фондом TGH, відкрили простір для дітей та молоді UNITEKA, що на вулиці Гірника, 1а.

До кінця року управління молодіжної політики Львівської міської ради спільно з Дитячими клубами Львова планують відкрити ще три дитячі простори за адресами: вул. Петлюри, 36, вул. Польова, 29б, вул. Шевченка, 366.

Instagram: https://www.instagram.com/child_clubs/

Facebook: https://www.facebook.com/childclubslviv

Підготувала Ольга Балух, Leopolis.news