logo
16/04
15/04
14/04
13/04
2 ...

Бійці 103-ої бригади знищили ворожий танк за допомогою дронів-камікадзе (ВІДЕО)

05-06-2023 13:23269

Бійці 103-ої бригади знищили ворожий танк за допомогою дронів-камікадзе (ВІДЕО)
Фото: скріншот з відео

Військовослужбовці 103 окремої бригади Сил територіальної оборони виявили та нейтралізували ворожий танк за допомогою дронів-камікадзе.

Це безпілотні літальні апарати з інтегрованою бойовою частиною, що здатні оперативно атакувати ціль або виконувати завдання, передбачені закладеним алгоритмом, інформує пресслужба ЛОВА.

Цього разу, під час бойового чергування, помітили роботу важкої бойової техніки. В той час як одні безпілотники відслідковували маршрут пересування ворога, інші підняли в повітря пекельні подарунки. Перше влучання позбавило танк змоги пересуватись, друге ефектно підірвало бойову машину, а третє остаточно перетворило її на металобрухт.

«Цей результат - закономірний, оскільки є наслідком наполегливого навчання та підкреслює нашу здатність ефективно впроваджувати отримані навички на полі бою. Вітаю всіх військовослужбовців з відмінним досягненням і дякую за віддану службу та бездоганну виконавчу дисципліну!», – прокоментував подію командир 103 бригади полковник Валерій Курко.

Підготував Олександр Чамара, Leopolis.news