logo
28/03
27/03
26/03
25/03
22/03
2 ...

У Львові поліцейські «на гарячому» затримали «закладчика» психотропів

06-06-2023 16:35249

У Львові поліцейські «на гарячому» затримали «закладчика» психотропів
Фото: Національної поліції у Львівській області

  Вартість вилучених у підозрюваного речовин, схожих на «PVP» та «мефедрон», за цінами «чорного» ринку становить близько 250 тисяч гривень.

Про це повідомляє відділ комунікації поліції Львівської області.

Напередодні, 3 червня близько 19.00 на оперативну лінію 102 надійшло повідомлення про те, що на вулиці Сянській у Львові підозрілий чоловік нібито робить «закладки». За вказаною адресою прибули патрульні поліцейські, які виявили зловмисника. На місці події працювала слідчо-оперативна група та оперативники кримінальної поліції Львівського районного управління поліції №1.

Правоохоронці встановили особу зловмисника – ним виявився 22-річний львів’янин. З собою він мав 15 згортків з речовиною, схожою на психотропний засіб «PVP» та ще один – з речовиною, схожою на психотропний засіб «мефедрон».

В подальшому під час невідкладного обшуку у помешканні чоловіка поліцейські виявили та вилучили два пакунки з вже розфасованими у «закладки» речовинами, схожими на «PVP» та «мефедрон» масою близько 200 грамів кожен, електронні ваги, засоби для фасування, та інші речові докази.

Усе вилучене скеровано на експертне дослідження. Вартість виявлених заборонених речовин за цінами «чорного» ринку становить близько 250 тисяч гривень.

Поліцейські затримали зловмисника в порядку ст.208 Кримінального процесуального кодексу України.

Слідчі територіального підрозділу поліції повідомили йому про підозру у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч.2, ч.3 ст.307 (Незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення, пересилання чи збут наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів) Кримінального кодексу України. Максимальне покарання, передбачене санкцією статті - позбавлення волі на строк від дев'яти до дванадцяти років з конфіскацією майна.

Досудове розслідування триває, невдовзі суд обере підозрюваному запобіжний захід.

 

 

Підготувала Анастасія Андрійчук Leopolis.news