logo
18/04
2 ...

У Львові сьогодні з офіційним візитом перебуває міністр закордонних справ Великої Британії Джеймс Клеверлі

07-06-2023 16:04452

У Львові сьогодні з офіційним візитом перебуває міністр закордонних справ Великої Британії Джеймс Клеверлі
Фото: автор: Володимир Якимчук

Голова Британського МЗС відвідав центр реабілітації та протезування у Львівській громаді, а також з міським головою Львова Андрієм Садовим віддали шану загиблим на Меморіалі пам’яті Героїв Небесної Сотні і прогулялись площею Ринок.

Про це повідомляє пресслужба Львівської міськради.

Державний секретар у закордонних справах, справах Співдружності націй і розвитку Великої Британії Джеймс Клеверлі також ознайомився із розбудовою реабілітаційного центру  НЕЗЛАМНІ у Львові. А на завершення візиту залишив запис у Почесній книзі міста у кабінеті міського голови Львова.

«Для мене велика честь бути у такому красивому місті, яке так активно розвиває медицину та реабілітацію. Це надзвичайно: бачити, як швидко реалізуються плани. Це місто, яке думає про майбутнє і про людей у ньому», — сказав міністр закордонних справ Великої Британії Джеймс Клеверлі.

Також він додав, що цей візит дав йому багато усвідомлень та інсайтів, якими він планує поділитися  під час міжнародної конференції з питань відновлення України, яка відбудеться у Лондоні цього місяця.

Міський голова Львова подякував британцю за візит та допомозі, яку британський уряд вже надав Україні у боротьбі з російським ворогом.

«Ми дякуємо - наша перемога  можлива лише завдяки нашій спільній праці та допомозі надійних друзів», — підсумував Андрій Садовий.

Як до, так і після початку повномасштабного вторгнення Росії на територію України, Сполучене Королівство активно підтримує Україну у боротьбі із ворогом, зокрема у розмінуванні української території та у допомозі реабілітації ветеранів.

 

Підготувала Анастасія Андрійчук Leopolis.news