logo
29/03
28/03
27/03
26/03
2 ...

«Дударик» запрошує на концерт у Львові «Марія Слєпченко. «Пісня Пісень». Прем’єрне виконання»

07-06-2023 21:261021

«Дударик» запрошує на концерт у Львові «Марія Слєпченко. «Пісня Пісень». Прем’єрне виконання»

Комунальний заклад Львівської обласної ради «Львівська державна національна чоловіча хорова капела «Дударик» з колективом-супутником хором хлопчиків» запрошує на концерт хорової та симфонічної музики «Марія Слєпченко. «Пісня Пісень». Прем’єрне виконання».

Концерт відбудеться у Львівській національній філармонії 10 та 11 червня о 15:30, інформує пресслужба ЛОР.

«Я з великою радістю запрошую Вас на останній концерт в сезоні 2023 року, такого печального року. Але ці концерти будуть обнадійливі.

Це авторський концерт нашої подруги, музичної мистецької подруги, сестри Марії Слєпченко. Ми виконаємо разом із симфонічним оркестром її ораторію «Пісню пісень», а також представимо її акапельні твори.

Для мене творче обличчя цієї композиторки було великим відкриттям. Сподіваюся, що і для Вас вона стане приємним відкриттям і надасть духовної наснаги на цей і наступний рік», - зауважив заслужений діяч мистецтв України, керівник хорової капели «Дударик», диригент Дмитро Кацал.

Учасники і виконавці: Юрій Йосифович – баритон, Софія Соловій – мецо-сопрано, академічний симфонічний оркестр Львівської національної філармонії, камерний хор «Глорія», Національна академічна чоловіча хорова капела «Дударик».

Leopolis.news