logo
27/04
2 ...

Старий Самбір має срібного призера Чемпіонату Європи з армреслінгу

15-06-2023 09:181839

Старий Самбір має срібного призера Чемпіонату Європи з армреслінгу
Фото: з соцмереж

На Чемпіонаті Європи з армреслінгу житель Старого Самбора Мирон Мних показав високі результати, а в складі національної збірної команди гідно представив Україну.

Про це повідомив кореспондент Leopolis.news. 

У столиці Молдови м. Кишинів завершився Чемпіонат Європи з армреслінгу. До складу збірної національної команди був зачислений старосамбірчанин, майстер спорту Мирон Мних. Він у силовому змаганні на праву руку став срібним призером, а лівою рукою зайняв п’яте місце.

Старий Самбір гордиться спортивними досягненнями краянина. Влада міста вдячна батькам – матері Ірині та батькові Богдану Мнихам за виховання сина Мирона, який пише свою та історію краю. Водночас – це плід роботи тренерів Ігоря та  Назара Іваницьких.

Мрія Мирона Мниха про поїздку на участь у Чемпіонаті Європи здійснилася завдяки численними благодійникам, які вірили в його успіх. Серед таких, зокрема, міський голова Ігор Трухим, депутати і підприємці Юрій Доскіч, Ярослав Француз, Ярослав Кіяк, Тарас Войтів, Микола Сакаль,  Ярослав Капериз.

«Разом до перемоги, – зазначив мер Старого Самбора Ігор Трухим, – але кожен українець має бути бійцем на своєму фронті».

Микола СЕНЕЙКО, для Leopolis.news