logo
27/04
26/04
2 ...

Львів з візитом відвідав Генеральний секретар Європейського шахового союзу (ФОТО)

21-06-2023 16:191381

Львів з візитом відвідав Генеральний секретар Європейського шахового союзу (ФОТО)
Фото: Ярослава Мандрука

 

20 червня у Львові був з візитом Генеральний секретар Європейського шахового союзу Генеральним Секретарем Європейського шахового союзу Теодороса Тцорбацоглу.

Про це повідомив виконавчий директор Львівської обласної шахової федерації (ЛОША) Ярослав Мандрук.

За його словами, під час короткого але дуже змістовного візиту, було обговорено ряд важливих питань, в тому числі і з першим заступником начальника Львівської ОВА Андрієм Годиком.

«Зокрема: підтримка українських спортсменів під час їхніх виступів у Європі, проведення чемпіонату Європу з шахів серед жінок у Львові, організація турніру у нашому місті, між українськими гросмейстерами та зірками європейських шахів, та багато іншого».

Також Теодорос Тцорбацоглу взяв участь у нагороджені переможців дитячого турніру імені Адріяна Михальчишина.

Теодорос Тцорбацогла розповів, що шаховий союз має намір після закінчення війни провести у Львові чемпіонат Європи з шахів. 

«Ми виражаємо свою солідарність з народом України і це виражає також наша спілка. Ми будемо надалі стояти разом з вами та допомагати, щоб відновилося нормальне життя в Україні та ви отримали такий жаданий мир. Ми маємо міжнародні можливості та розуміємо ваші переживання і одразу після закінчення бойових дій проведемо на Львівщині чемпіонат міжнародного рівня», – сказав Теодорос Тцорбацоглу. 

Також він розповів, що союз хоче провести матч-легенд європейських та львівських шахістів.

 

Leopolis.news