logo

З Новим роком та Різдвом Христовим! | Блог Володимира Почаєвця

00-00-0000 00:0018082

З Новим роком та Різдвом Христовим! | Блог Володимира Почаєвця

Минає рік 2018-ий… Яким він був для нас?

Сповнений надій і сподівань, смутку і розчарувань, болю від втрати і радості перемог. Адже ще один рік ми прожили у боротьбі за непорушність кордонів нашої держави, цілісність і неподільність України. Ми переконалися у тому, що є у нас кому захищати від ненависного ворога, навіть дуже дорогою ціною, ціною життя. А ми просимо Бога і сподіваємося, що ця війна невдовзі закінчиться.

Ще однією віхою в історії України 2018-го стало здобуття незалежності Українською православною церквою, шлях до якої був складний і тривалий.

Чимало проблем залишається. Їх вирішення залежить від усіх нас. Чітка позиція, усвідомлення того, що ти громадянин своєї країни, небайдужий до того, що відбувається у тебе в державі, місті, на вулиці чи в будинку.

Напередодні нового 2019 року хочу привітати сердечно всіх із новорічними святами, Різдвом Христовим, побажати кожному здоров’я, віри у свої сили, миру і злагоди у кожному домі, кожній родині. Пам’ятаймо, що не важливо, хто перед тобою, важливо, хто з тобою йде до поставленої мети, хто не зрадить, хто сповідує християнські цінності Правди, Добра і Справедливості.

Подаймо руки одне одному заради розуміння і єдності, а в цьому – наша сила.

З Новим роком !

З Різдвом Христовим !

Щиро Ваш, Володимир Почаєвець