logo
28/04
27/04
2 ...

Майстри кульової стрільби Львівщини знову здобули золоті нагороди Європейських ігор

28-06-2023 21:091425

Майстри кульової стрільби Львівщини знову здобули золоті нагороди Європейських ігор
Фото: ЛОВА

Представниці Львівщини Анастасія Німець та Юлія Коростильова разом з Оленою Костевич з Чернігівщини перемогли у фінальному поєдинку стрільби з малокаліберного пістолета за 25 метрів серед жіночих команд на Європейських іграх. У боротьбі за золото українки зустрілись з господарками змагань, представницями Польщі, та перемогли з рахунком 16:10.

Про це повідомляє пресслужба ЛОВА.

На шляху до фінального поєдинку українське тріо перемогли у двох етапах кваліфікації.

29-річна Анастасія Німець тренується у Львівській обласній школі вищої спортивної майстерності та представляє ФСТ «Динамо». Її тренує Роман Боднарук.

39-річна Юлія Коростильова — військовослужбовиця Навчально-спортивної бази літніх видів спорту Міністерства оборони України та представниця Львівської школи вищої спортивної майстерності. Торік вона виборола перше в кар‘єрі золото чемпіонату світу. Наставники Юлії —

Нагадаємо, учора Юлія разом з братом Павло виборола золото на дистанції 25 метрів. Торік для Юлії та Анастасії як для кращих спортсменок збірної Львівщини Управління молоді та спорту Львівської ОВА закупило ультрасучасні пістолети італійського виробника PARDINI.

Підготував Володимир Піняжко, Leopolis.news