logo
03/05
02/05
01/05
30/04
29/04
26/04
2 ...

У «ЄС» назвали нічні обшуки у нардепа Алєксєєва «продовженням провокацій і тиску»

30-06-2023 10:441246

У «ЄС» назвали нічні обшуки у нардепа Алєксєєва «продовженням провокацій і тиску»

«Європейська Солідарність» заявляє про продовження спрямованих провокацій і тиску на її представників.

Так у партії відреагували на інформацію щодо слідчих дій СБУ і ДБР у їх нардепа.

«Сьогодні вночі, в найкращих традиціях НКВДистських трійок, у народного депутата Сергія Алєксєєва співробітники ДБР та СБУ провели обшуки, які відбулися без постанови суду, з невнятними поясненнями про негайну необхідність провести слідчі дії.

Під час обшуку було вилучено закордонні паспорти, телефони, гроші», – йдеться у повідомленні.

«ЄС» розцінює ці дії як «продовження політичних провокацій, спрямованих на дискредитацію політичної сили і залякування її представників та перешкоджання діяльності народного депутата».

У партії нагадують, що до того були неодноразові нічні обшуки в інших членів її команди, «спроби тиску на родини і залякування».

«Замість того, щоб боротися із зовнішнім ворогом, влада нацьковує кишенькові силові структури на представників опозиційних політичних сил.

При цьому відкритим залишається питання, хто і як допоміг виїхати з країни справжнім корупціонерам від влади – Трубіцину, Сенниченку та іншим», – наголосили у «ЄС».

Як повідомляли, СБУ заявила про злочинні дії одного із чинних народних депутатів України, який нібито вимагав гроші з громадянина однієї із європейських країн. Зокрема, за 50 тис. дол. він обіцяв іноземцю своє сприяння в уникненні екстрадиції.

Підготував Олександр Чамара, Leopolis.news