logo
01/05
2 ...

Львів надаватиме премії видатним діячам фізичної культури та спорту

06-07-2023 21:201983

Львів надаватиме премії видатним діячам фізичної культури та спорту
Фото: ЛМР

У Львові заснували премію для видатних діячів фізичної культури і спорту, спорту, досягнення яких сприяли утвердженню міжнародного, всеукраїнського авторитету Львівської міської територіальної громади.

Про це повідомляє пресслужба Львівської міської ради.

Премія присуджуватиметься за підсумками попередніх досягнень спортсменів, тренерів та фахівців сфери фізичної культури i спорту. Максимальна кількість премій на рік – 20.

Премія надаватиметься впродовж року за рахунок коштів бюджету Львівської міської територіальної громади. Вона виплачуватиметься щомісячно у розмірі двох прожиткових мінімумів.

Стипендіатами можуть стати видатні діячі фізичної культури і спорту, що зробили особистий вагомий внесок у розвиток фізичної культури i спорту, досягли високого професіоналізму, є громадянами України, досягли 60-річного віку і зареєстровані на території Львівської міської територіальної громади. Зокрема йдеться про таких осіб:

  1. Спортсмени, які посіли 1-6 місця на Олімпійських, Паралімпійських та Дефлімпійських іграх, та чемпіони, призери спортивних змагань міжнародного, всеукраїнського рівнів.
  2. Тренери, які займалися активною діяльністю у сфері фізичної культури і спорту не менше 30 років.
  3. Фахівці сфери фізичної культура i спорту – за активну діяльність у сфері фізичної культури i спорту не менше ніж 30 років та вагомий внесок у розвиток цієї сфери.

Підготував Володимир Піняжко, Leopolis.news