logo
01/05
2 ...

Самбірські пляжні волейболістки – віцечемпіонки всеукраїнського рівня

11-07-2023 08:372096

Самбірські пляжні волейболістки – віцечемпіонки всеукраїнського рівня
Фото: з відкритих джерел

У Стрию завершився триденний турнір з пляжного волейболу серед дівчат. Чемпіонське звання у напружених поєдинках виборювали понад тридцять команд з різних областей України.

Про це повідомив кореспондент Leopolis.news

Справжньою окрасою волейбольного турніру всеукраїнського рівня став вирішальний сет півфінального матчу між командами Самбора у складі Вікторії Сушко і Анастасії Фуканчик та надзвичайно сильним дуетом дівчат з Хмельницької області.

 
 

Поступаючись майже упродовж  сету, наприкінці самбірчанки проявили неймовірну спортивну силу волі та жагу до омріяної перемоги – її таки здобули з рахунком 15-13.

«Цей напружений поєдинок, – сказав тренер Володимир Павелко, – наші дівчата, мабуть запам'ятають на все своє життя. Зрештою, високі титули так просто не дістаються».

Окрім цього дівочого дуету в турнірі брали участь ще два самбірські дуети волейболісток. Але вони посіли середні місця підсумкової таблиці.

Відтак переможці планують провести подібний пляжний волейбольний турнір у Самборі, взяти участь у західноукраїнських змаганнях. Це входить у програму підготовки до юніорського Чемпіонату України, який пройде наприкінці літа.

Микола СЕНЕЙКО, для Leopolis.news