logo
27/04
2 ...

Представник Львівщини Юрій Ідзінський здобув бронзу міжнародного турніру з вільної боротьби

14-07-2023 17:031997

Представник Львівщини Юрій Ідзінський здобув бронзу міжнародного турніру з вільної боротьби
Фото: Львівська ОВА

24-річний Юрій Ідзінський здобув бронзу на міжнародному рейтинговому турнірі з вільної боротьби у Будапешті.

Про це повідомляє пресслужба Львівської ОВА.

Спортсмен змагається у ваговій категорії 124 кг. Тренують спортсмена Віктор Глібенко та Роман Проців. Юрій — вихованець Комплексної обласної дитячо-юнацької спортивної школи «Атлет». Він чинний чемпіон України. 

Юрій — не єдиний представник Львівщини на турнірі. За нагороди у складі збірної позмагаються ще двоє борців з нашої області. Зокрема. 20-річний Тимур Гудима позмагається у ваговій категорії 74 кілограми. Тренується спортсмен у Комплексній обласній дитячо-юнацькій спортивній школі «Атлет». Його тренує Олексій Мельник. 

А 29-річний Олексій Доманицький побореться за нагороди у ваговій категорії 79 кг. Тренується спортсмен у Львівській обласній школі вищої спортивної майстерності. Його наставники — Богдан Семенів та Ігор Дух.

Зауважимо, на турнір у Будапешті прибули і жіноча, і чоловіча збірні українських борців. Однак борчиням довелось повертатись додому — до змагань у жіночій боротьбі допустили росіянок, тож українська команда вирішила бойкотувати турнір. Натомість у вільній боротьбі серед чоловіків обійшлось без сюрпризів, тож українські борці можуть боротись за нагороди.

Підготувала Ольга Балух, Leopolis.news