logo
28/04
27/04
2 ...

Представники Львівщини вибороли 4 нагороди на Європейських іграх єдиноборств

26-07-2023 15:391970

Представники Львівщини вибороли 4 нагороди на Європейських іграх єдиноборств
Фото: Львівська ОВА

Четверо спортсменів Львівщини стали призерами Європейських університетських ігор єдиноборств — European Universities Combat Championships.

Про це повідомляє пресслужба Львівської ОВА.

Змагання відбулись у Хорватії та зібрали понад тисячу студентів із 398 університетів із 31 країни Європи.

Зокрема, чемпіоном у кікбоксингу WAKO у ваговій категорії до 75 кг у розділі К1 став Святослав Гасюк. Він представляє Дрогобицький державний педагогічний університет імені Івана Франка

Віцечемпіоном у карате у ваговій категорії до 60 кг став Юрій Мосейчук. Він навчається та тренується у Львівському державному університеті фізичної культури ім. Івана Боберського. У цьому ж виді спорту бронзову нагороду виборола Вікторія Ващишин, яка змагається у ваговій категорії до 61 кг. Спортсменка представляє Львівський національний університет імені Івана Франка.

Бронзовою призеркою також стала дзюдоїстка Ольга Цімко у ваговій категорії до 70 кг. Вона представляє Львівський державний університет фізичної культури імені Івана Боберського.

Зауважимо, Україну на змаганнях представляли 75 студентів і студенток із 36 університетів. За три дні змагань студентська збірна України виборола аж 41 медаль: 4 золоті, 9 срібних і 18 бронзових. У загальнокомандному заліку українські студенти вибороли перше місце.

Підготувала Ольга Балух, Leopolis.news