logo
27/04
2 ...

Працівники шкіл і садочків Львівської ОТГ можуть проходити медогляди безкоштовно

28-07-2023 13:01910

Працівники шкіл і садочків Львівської ОТГ можуть проходити медогляди безкоштовно
Фото: ілюстративне

В управлінні освіти Львівської міської ради нагадують, що вже другий рік діє програма, відповідно до якої медогляд для львівських освітян є безкоштовний: за це оплачує місто.

Програма проведення обов’язкових профілактичних медичних оглядів працівниками закладів освіти Львівської міської територіальної громади діятиме до 2027 року, інформує пресслужба ЛМР.

«Кожен працівник навчального закладу – і школи, і садочка, може безкоштовно проходити медогляд. Медогляд – це платна послуга, тому щоб зекономити ці кошти освітянам, ми торік у серпні спільно з управлінням охорони здоров’я напрацювали програму. Тож наші вчителі у медичних закладах нашого міста можуть безоплатно проходити медогляди», - пояснив Андрій Закалюк, керівник міського управління освіти.

Як пояснили в управлінні охорони здоров’я, йдеться про медогляди, організовані відповідною комісією. Передбачено перелік необхідних спеціалістів, огляд яких мають пройти освітяни. Первинно оглядає терапевт і далі скеровує до інших фахівців. Також це певні діагностичні та лабораторні обстеження.

Нагадаємо, у четвер, 27 липня, відбувся прямий ефір керівника управління освіти Львівської міської ради Андрія Закалюка, де він розповів, які ідеї втілює команда зараз та чого чекати освіті міста в наступному навчальному році.

Повний прямий ефір Андрія Закалюка доступний для перегляду на Facebook-сторінці посадовця за посиланням.

Leopolis.news