logo
27/04
2 ...

Врятовані котики та собака: минулої доби рятувальники Львівщини тричі надавали допомогу з порятунку тварин

31-07-2023 10:46654

Врятовані котики та собака: минулої доби рятувальники Львівщини тричі надавали допомогу з порятунку тварин
Фото: facebook.com/LVIVDSNS

Рятувальники Львівщини впродовж минулої доби двічі виїжджали на порятунки котів та один раз на порятунок собаки.

Про це повідомили у пресслужбі ДСНС України у Львівській області.

Так, зокрема, 30 липня о 12:14 рятувальники отримали повідомлення про те, що у Трускавці на вул. С. Крушельницької, на балконі третього поверху дев'ятиповерхівки, знаходиться кіт та не може самостійно злізти. Як з’ясувалось на місці події кіт впав з балкона четвертого поверху на балкон третього, та мешканці не могли самостійно його дістати. Рятувальники за допомогою висувної драбини зняли кота з балкона та передали власникам.

Цього ж дня о 13:51 до рятувальників надійшло повідомлення про те, що в селі Дуліби Стрийського району собака застряг в кованій огорожі та не може самостійно вивільнитись. Рятувальники за допомогою гідравлічних ножиць вивільнили собаку та передали власнику.

Також о 16:46 30 липня до Служби порятунку «101» надійшло повідомлення про те, що в с. Лани Львівського району у криницю глибиною 8 м впав кіт. Самостійно власники тварини не могли дістати пухнастого тож викликали рятувальників. Пожежно - рятувальним відділенням кота було витягнуто на поверхню та передано власникам.



 Підготувала Анастасія АндрійчукLeopolis.news