logo
01/05
2 ...

У Старому Самбору апробували пересувну сауну від партнерів

09-08-2023 21:42698

У Старому Самбору апробували пересувну сауну від партнерів

У рамках багатонаціонального проекту «Сауна проти війни» Міжнародна асоціація саун чотири їх завезла в Україну. Три з них передали Харкову, а одна дісталася Старому Самбору.

Такий подарунок став можливим завдяки співпраці Мікеля Оланда із Сан-Франциска з депутатом Старосамбірської міської ради Юрієм Качалупом. Про це повідомив кореспондент Leopolis.news з посиланням на «Ваш голос Прикарпаття».  

Подаровану партнерами із Сан-Франциско пересувну сауну встановили на стадіоні Старого Самбора. Її парну вже випробували хлопці та дівчата, які тут проводили спортивні заняття. «І сказали, – написала місцеві журналісти, – що в ній чудово. Про подібні побутові зручності навіть не могли мріяти». За необхідності нею можуть скористатися і ВПО, які у місті знайшли житло.

За словами американця Мікеля Оланда, багатонаціональний проект «Сауна проти війни»  спонсорує Міжнародна асоціація саун. Головна мета – надати пересувні сауни та допоміжні послуги людям, які постраждали від природних і техногенних катастроф. Зараз вони з естонськими партнерами свою діяльність зосередили на Україні, яка стільки місяців потерпає від російської військової агресії.   

«Народ України вражає своєю мужністю, – сказав волонтер із Сан-Франціско, – щирим бажанням захистити свою незалежність, історично звільнитися від ненависного московського ворога, Він заслуговує всілякої підтримки. Те, що ми робимо, – це маленька частка від загальних потреб».   

Микола СЕНЕЙКО, для Leopolis.news

Фото: Ваш голос Прикарпаття