logo
30/04
2 ...

Зеленський став найпопулярнішим ньюзмейкером у США – дослідження

10-08-2023 10:18774

Зеленський став найпопулярнішим ньюзмейкером у США – дослідження
Фото: president.gov.ua

Одна з найавторитетніших соціологічних компаній Gallup із посиланням на дані опитування оголосила, що український президент Володимир Зеленський та британський принц Вільям, на думку громадян США, є найпопулярнішими ньюзмейкерами.

Про це повідомляє «Дзеркало тижня» з посиланням на сайт компаній Gallup.

 «Нове опитування Gallup показує, що Сполученим Штатам, можливо, доведеться вийти за межі своїх кордонів, щоби знайти публічних діячів, які б подобалися більшості американців і щодо яких могли б погодитися республіканці та демократи. Британський принц Вільям виглядає як найсильніший кандидат на виконання цієї ролі у США. Його позитивний рейтинг у 59% від американців є найвищим серед 15 відомих діячів, фактично він на рівні із Президентом України Володимиром Зеленським, у якого 57% підтримки», — зазначили в матеріалі.

У заяві також вказано, що третю сходинку посідає дружина Президента США Джо Байдена — Джилл із 49%.

Сам американський лідер має позитивний рейтинг 41%, як і експрезидент США Дональд Трамп.

На останньому, 15-му, місці — президент РФ  Путін. Його «позитивно» оцінюють 5% опитуваних. При цьому 90% його оцінюють негативно, і ще 5% про нього не чули або не мають думки про нього.

Нагадаємо, у травні цього року президенту України Володимиру Зеленському в Ахені (Німеччина) вручили премію Карла Великого. У церемонії взяли участь голова Єврокомісії Урсула фон дер Ляйєн, канцлер Німеччини Олаф Шольц та прем'єр-міністр Польщі Матеуш Моравецкі.

 

 

Підготувала Анастасія АндрійчукLeopolis.news