logo
30/04
2 ...

У Львові для переселенок проведуть майстер-клас із цифрових навичок

10-08-2023 14:31772

У Львові для переселенок проведуть майстер-клас із цифрових навичок
Фото: ЛМР

Жінок, які через війну знайшли прихисток у Львові, запрошують на майстер-клас з цифрових навичок. Він відбудеться 16 серпня з 12:00 до 18:00 за адресою вул. Уласа Самчука, 22 – у Сенсотеці. Тут допоможуть розібратися зі спеціальними додатками для смартфона, які можуть полегшити адаптацію жінок в новому середовищі.

Про це повідомляє пресслужба Львівської міської ради.

Феміністична майстерня проводить безкоштовний майстер-клас з цифрових навичок для жінок-ВПО в межах Майстерні міста 2023.

«Зареєструватися на отримання гуманітарної допомоги, оформити документи, знайти прихисток чи пункт видачі допомоги – всі ці запити часто потребують використання смартфона та різних програм і додатків, у яких часом складно розібратися. Тому наша команда разом із Феміністичною майстернею організовує воркшоп з цифрових навичок.

За підтримки наших спеціалісток зможемо розібратися у таких додатках для смартфона як Google Forms (Google Форми) та Google Maps (Google Карти)», – кажуть організатори.

Подія є безкоштовною, вхід вільний. Деталі за номером: (096) 050 11 76.

Також 16 серпня Феміністична майстерня організовує обговорення «Цифрові рішення для покращення життя та можливостей жінок-ВПО». Подія відбудеться о 17:00 у МолоДвіж Центр.Львів (вул. Скорика, 31).

Захід безкоштовний, для участі необхідно зареєструватись за посиланням.

Підготував Володимир Піняжко, Leopolis.news